Werken bij

“You can’t start a fire without a spark” 

– Bruce Springsteen, Dancing in the dark

Sparkey, dat staat voor de spark die key is voor succes. De spark staat centraal in alles wat we doen. We willen dat de vonk overslaat tussen ons als collega’s, maar ook met onze klanten en leveranciers. Met ons onderzoek helpen we klanten de vlam met hun medewerkers aan te wakkeren of zorgen we er voor dat het vuur niet uitdooft. Want als de chemistry klopt, dan komen werkplezier én resultaat vanzelf.

Is jouw vlam aangewakkerd? Bekijk dan hier onze vacatures!

Vacatures

Junior HRM Onderzoeker

Heb jij passie voor HRM én onderzoek? Dan is dit de baan die jij zoekt. Bij Sparkey zijn wij op zoek naar een enthousiaste Junior HRM onderzoeker (M/V/X).

Bekijk vacature

Wie zijn we?

Sparkey is onderdeel van onderzoeksbureau Motivaction, maar we hebben de mentaliteit van een start-up. We doen dingen vaak nét iets anders en krijgen de ruimte om ons eigen pad te bewandelen. Met als doel? Een fijne werkplek voor iedereen! Stapje voor stapje veroveren we de HR-wereld door werkgevers te helpen hun medewerkers (beter) te begrijpen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat élke organisatie in potentie een goede werkgever is met blije en productieve medewerkers. Om dat voor elkaar te boksen, scharen we ons achter de volgende uitgangspunten:

Het gaat om mensen

Fte’s, doelgroepen, het personeel, persona’s… Het zijn allemaal termen die helpen in de
bedrijfsvoering, maar die ons soms doen vergeten waar het eigenlijk om draait: om mensen! Wij kijken naar de mens en geloven in HR-beleid waarin de medewerker centraal staat. Dat geldt natuurlijk ook voor onszelf.

We zijn professioneel, met een goede dosis humor

We nemen onze klanten en onderzoeken heel serieus, maar een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Als je het aan ons vraagt, draagt een goede dosis humor bij aan een fijne werksfeer en werkplezier.

We weten veel, maar niet alles

We zijn experts op het gebied van HR, maar dat betekent niet dat we alwetend zijn. We leren iedere dag bij. Van elkaar, van de onderzoeken die we doen en van onze klanten. Dat stelt ons in staat om als professional en als mens te groeien.

Samen staan we sterk

We zijn een team met enthousiaste mensen, gepassioneerd over het onderzoeksvak en de HR-onderwerpen die ons en onze klanten dagelijks bezighouden. We gunnen elkaar successen, vrijheid en ruimte om te groeien. Ieder in zijn eigen kracht, dat maakt ons sterk!

We geloven in de kracht van het verschil

De spark staat los van culturele achtergrond, geaardheid, geslacht of leeftijd. Een inclusief team zorgt voor verschillende perspectieven en meningen en die zijn essentieel voor ons werk. Het helpt ons om het totale plaatje te zien én te begrijpen. Daarbij zijn de drijfveren van medewerkers het fundament voor onze eigen mensen en de onderzoeken die we doen.

We staan altijd open voor nieuwe collega's. Wil je ons team versterken?

Bel 020 589 8383 of stuur een mailtje naar info@sparkey.nl 

Wij helpen je graag!

Benieuwd naar wat Sparkey voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bel 020 589 8383 of stuur een mailtje naar info@sparkey.nl

Wij helpen je graag!

Successen