Wie wij zijn?

Sparkey is het HR expert team van
marktonderzoeksbureau Motivaction.
Sparkey is het HR expert team van marktonderzoeksbureau Motivaction.

Waar wij voor staan

Sprankelende medewerkers zijn de sleutel voor een succesvolle organisatie. We zijn er van overtuigd dat als je goed weet wat medewerkers drijft dat je medewerkers productiever, efficiënter en gelukkiger zijn. En dat je organisatie daarvan profiteert. Medewerkers trots, klanten worden promotors en eigenaren van de organisatie zijn tevreden.

“By putting the employee first, the customer effectively comes first by default, and in the end, the shareholder comes first by default as well.” 

– Richard Branson

Door jarenlang onderzoek weten we wat medewerkers drijft en wat werkgevers willen bereiken. Daarnaast lossen we klantspecifieke vragen op door maatwerk onderzoek. In combinatie met onze kennis over trends op de arbeidsmarkt en verschillende generaties op de werkvloer geven we inzicht en concreet, scherp advies. 

We zijn onderdeel van Motivaction, het grootste onafhankelijke marktonderzoeksbureau in Amsterdam met al ruim 30 jaar kennis en ervaring over de arbeidsmarkt en maatschappij. We hebben een medewerkerspanel met 35.000 werkenden, we gebruiken onze marketingkennis in HR-vraagstukken en hebben een visie op de toekomst.

Ons team

Ester Koot

Strategy Consultant HRM

Als teamleider van Sparkey zit ik helemaal op mijn plek! Na een bedrijfskundige studie maakte ik jaren geleden de keuze voor marketing als afstudeerrichting. Verandermanagement en HRM vond ik daarnaast minstens zo interessant. Hoe mooi is het dan ook dat ik bij Sparkey deze combinatie van marketing en HR kan maken? Ik ben inmiddels al zo’n 20 jaar verbonden aan Motivaction en ga nog steeds met een grote glimlach aan het werk. Is maar goed ook, want een dag niet gelachen…

Sanne Audenaert

HR onderzoeksadviseur

Ik haal graag het maximale uit samenwerking, met een flinke dosis positiviteit en nieuwsgierigheid! Samen onderzoeken we de vraag achter de vraag en daarbij gaan we oplossingsgericht te werk. Ik geloof er heilig in dat als je kijkt naar de drijfveren van je kapitaal, want dat zijn je medewerkers, je een heleboel kunt leren en daarmee waarde toevoegt voor je mensen. Win-win, zeg ik dan. En winnen doe ik zeker graag, ook op het voetbalveld.

Anna Newen

HR onderzoeksadviseur

Ik ben echt van de inhoud, niets leuker dan me in een onderwerp te storten en het tot in de puntjes uit te zoeken! Dit doe ik uiteraard altijd met het doel én de vraag van jou als klant in het achterhoofd, deze hebben we voorafgaand aan het onderzoek gedefinieerd. Verder hoef je niet verbaasd te zijn als er een woordgrapje over mijn tong rolt.

Francine Wattimury

HR onderzoeksadviseur

Als onderzoeker ben ik met name geïnteresseerd in wat mensen drijft in hun werk. Hoe komen de unieke talenten die elke medewerker heeft het beste tot zijn recht binnen verschillende organisaties? Zitten je medewerkers lekker in hun vel? Hoe kun je als bedrijf nieuw talent het beste bereiken? Bij Motivaction, en specifiek Sparkey, hou ik mij met deze vraagstukken op de arbeidsmarkt bezig. Dat houdt mij scherp en helpt de klant het maximale te halen uit het unieke talent bij hem op de werkvloer.

Bob Schenk

HR onderzoeksadviseur; inclusie en diversiteit

Mijn werkende leven staat volledig in het teken van diversiteit, inclusie en het creëren van gelijke kansen. Daar heb ik mij in mijn vorige rollen en als zelfstandige altijd hard voor gemaakt. Iedereen verdient immers dezelfde kansen op de werkvloer. Bij Sparkey zet ik mijn ervaring en expertise in om organisaties te helpen een inclusieve strategie te realiseren. Zo hebben klanten direct inzicht in waar zij staan én wat zij kunnen doen om een divers personeelsbestand samen te stellen en een inclusieve werkvloer te waarborgen. Zo zorgen we samen voor een werkvloer waar iedereen zich thuis voelt en gehoord wordt.

Vacature

(junior) researcher HR-vraagstukken

Slaat de spark tussen jou en ons over?

Wil je aan de slag voor werkgevers die de werkbeleving in hun organisatie naar het hoogste niveau willen brengen? Of voor organisaties die inzicht willen hebben in hun imago om vervolgens hun employer branding vorm te geven? Of wil je HR-trends in kaart brengen? Wij zoeken per direct versterking! Wij zijn het onderzoeksteam binnen Motivaction dat zich specifiek richt op arbeidsmarktonderzoek en hebben als missie dat de spark tussen werkgever en werknemer overslaat. Want blije en gezonde medewerkers zijn key voor het succes van een organisatie.

We staan altijd open voor nieuwe collega's. Wil je ons team versterken?

Bel 020 589 8383 of stuur een mailtje naar info@sparkey.nl 

Wij helpen je graag!

Benieuwd naar wat Sparkey voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bel 020 589 8383 of stuur een mailtje naar info@sparkey.nl

Wij helpen je graag!

Laatste ontwikkelingen