Webinar: De slimste weg naar de beste match

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek hoe je sneller in contact komt met de juiste kandidaten.

Vul het formulier in en kijk onze webinar terug.

 

In een krappe arbeidsmarkt is het extra lastig om goede kandidaten naar jouw organisatie toe te trekken. Opvallen, eruit springen, aandacht trekken. Om als organisatie medewerkers aan te trekken, moet je wel opvallen. De concurrentie ligt namelijk op de loer. En kapen voordat je het weet jouw ideale kandidaat voor je neus weg.

Maar hoe val je op? Hoe maak jij echt het verschil zonder dat je moet smijten met geld en verleidelijke arbeidsvoorwaarden?

We willen niet beweren dat geld geen rol speelt. Maar het is niet het enige middel dat doorslaggevend is. Zo is bijvoorbeeld de werksfeer belangrijk en de sfeer tussen collega’s. Maar ook of jouw medewerkers hun ambities kunnen waarmaken en hun idealen mogen volgen. En of hun drijfveren matchen met jouw organisatie. Anno nu zijn deze criteria dat minstens zo belangrijk als de financiele beloning. 

Maar hoe breng je dat voor het voetlicht? Hoe maak je duidelijk dat jouw organisatie meer te bieden heeft dan een goedbetaald salaris? Daarvoor is de Match.Box Magnet. 

Dit is een slimme tool waarmee kandidaten zelf kunnen onderzoeken hoe goed hun drijfveren matchen met jouw organisatie.

Bekijk hier onze webinar terug van 7 juli waarin wij aan de hand van een praktijkvoorbeeld toonden hoe ook jij jouw concurrenten een stap voor kunt zijn. Hoe je daarvoor onze tool inzet en hoe je via social media sneller de aandacht trekt in een oververhitte arbeidsmarkt.

In deze webinar zie je:

  • hoe belangrijk het voor werknemers is om te werken bij een organisatie die écht bij hen past
  • hoe een goede match tussen werknemer en werkgever kan zorgen voor een duurzame relatie
  • hoe je je als werkgever extra kan profileren op basis van een drijfverentest voor je potentiële werknemers
  • met welke typen werknemers qua waarden en drijfveren Match.Box rekening houdt